Low Racer Frame Kit

Low Racer Frame Kit

Mid Racer Frame Kit

€ 1.195,00 € 987,60
Op voorraad
SKU
Mid Racer Frame Kit

Maximale aantal karakters: 300

Je moet aan deze kit onder andere nog wielen, een aandrijflijn, remmen en een balhoofd toevoegen. De meeste van deze zaken kunnen ook via onze webshop worden gekocht.

Als je deze frame kit koopt realiseer je je dat je een frame kit koopt en geen complete fiets. Je hebt enkele vaardigheden nodig en speciale gereedschappen om deze kit tot een complete fiets te maken.

Kies de stoelmaat en het type stuurtje. Je kunt ons ook het balhoofd laten inpersen, de vork op lengte laten zagen en de starnut plaatsen. Op deze wijze heb je geen speciaal gereedschap nodig voor de voorvork. Als je voor deze optie kiest leveren wij ook het balhoofd mee.

Als je een andere kleur dan wit wil selecteer dan onder de keuze kleur 'anders' en geef het RAL nummer op bij de opmerkingen. Kleuren kunnen er in het echt anders uitzien dan op een computer monitor! Probeer altijd op verschillende schermen naar de kleur te kijken of kijk naar een kleurenstaal bij een verfwinkel.

Deze kits zijn geschikt om een 26" fiets met schijfremmen op te bouwen (achter frame heeft geen nokken voor Vbrakes, voorvork wel) of om een fiets met 28"/700c op te bouwen met velgremmen (Tektro R725 of gelijkend).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mid Racer Frame Kit